HATAY / İSKENDERUN - Esentepe Özel Eğitim Anaokulu

768779meb.k12.tr
ESENTEPE MAH. SÜLEYMAN ŞAH CAD. NO 90 İSKENDERUN / HATAY
Vizyon
Özel eğitime ihtiyacı olan çocuklarımızın erken çocukluk (0-36 Ay) ve okul öncesi dönemde (37-78 ay) erken eğitime başlayarak özür tür ve derecelerine uygun , bireysel farklılıklarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurup çocuklara özgü eğitim programları ile bağımsız yaşam becerilerini kazandırıp , var olan potansiyellerini en üst seviyeye çıkararak toplumla iç içe üretken ve mutlu çocuklar yetiştiren alanında öncü bir okul olmak.
Misyon
Özel eğitime ihtiyacı olan 0-78 aylık çocuklarımızın bireysel farklılıklarını dikkate alarak çocuklara özgü bireyselleştirilmiş eğitim planı doğrultusunda, çocuklarımıza bağımsız yaşam becerileri, toplumla içi içe yaşam,kendini ifade edebilen,ince ve kaba motor becerilerinde bağımsız hareket etme yetkinliği kazandırarak çocuklarımızın gelişimlerini her alanda desteklemek ve onları bir üst eğitim kademesine hazırlamak gayesiyle velilerimize rehberlik desteğinde bulunarak çocuklarımızın gelişiminde ve eğitiminde ortak bir model geliştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.45-13.45